Advertisement

Manavgat Yangın Hayvanlar : Manavgat'ta büyük yangın! Türkiye ayağa kalktı.... Anadolu ... / Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Manavgat Yangın Hayvanlar : Manavgat'ta büyük yangın! Türkiye ayağa kalktı.... Anadolu ... / Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Antalya'nın manavgat ilçesinde trafodan çıkan yangın ağıllara sıçradı. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Büyüyerek devam eden yangın, hatipler mahallesi 103 sokak. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangında binlerce ağaç kül olurken hayvanlar da telef mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangın hala devam ediyor. #manavgat #vatandaşlar #hayvanlar #orman yangın #ilçe #mahalle #mahalle tahliye. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Manavgat yangın son durum canlı! Manavgat'ta yangın ...
Manavgat yangın son durum canlı! Manavgat'ta yangın ... from i2.cnnturk.com
Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. #manavgat #vatandaşlar #hayvanlar #orman yangın #ilçe #mahalle #mahalle tahliye. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Köylünün hayvanlara nolur gitmeyin yakarışları yürekleri dağladı. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangın alaattin ve selahattin gök kardeşlere ait ağıla da sıçradı. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü.

Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Aşırı sıcaklar nedeniyle manavgat'ın hatipler mahallesinde bir trafodan başladığı belirtilen yangın. Büyüyerek devam eden yangın, hatipler mahallesi 103 sokak. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, birçok noktaya yayıldı. Manavgat'taki yangında hayvanlarını kurtarmaya çalışan çiftçinin çaresizliği: Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı.

Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Manavgat'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'taki yangında 550 küçükbaş, 4 büyükbaş hayvan öldü. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Büyüyerek devam eden yangın, hatipler mahallesi 103 sokak.

NEHİR'İN BİLGİ DOLU BLOGU: Antalya - Manavgat Orman Yangını
NEHİR'İN BİLGİ DOLU BLOGU: Antalya - Manavgat Orman Yangını from lh5.googleusercontent.com
Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Manavgat 'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Büyüyerek devam eden yangın, hatipler mahallesi 103 sokak. Hayvanlar ve muz seraları yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın büyüyerek devam ediyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü.

Yangın, ekili alan ve zeytin ağaçlarına sıçradı.

Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde çalılık alanda başlayan yangının sıçradığı ağılda 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'taki yangında 550 küçükbaş, 4 büyükbaş hayvan öldü. Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın büyüyerek devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde trafodan çıkan yangın ağıllara sıçradı. Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ilçenin birçok mahallesinde etkili olmaya devam ediyor. Hayvanlar ve muz seraları yandı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Büyüyerek devam eden yangın, hatipler mahallesi 103 sokak. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Manavgat'taki yangın evleri kül etti | NTV
Manavgat'taki yangın evleri kül etti | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Büyüyerek devam eden yangın, hatipler mahallesi 103 sokak. Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Hayvanlar ve muz seraları yandı. Manavgat'taki yangında hayvanlarını kurtarmaya çalışan çiftçinin çaresizliği: Aşırı sıcaklar nedeniyle manavgat'ın hatipler mahallesinde bir trafodan başladığı belirtilen yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ilçenin birçok mahallesinde etkili olmaya devam ediyor. Yangın, ekili alan ve zeytin ağaçlarına sıçradı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangında 351 küçükbaş hayvan telef oldu, zeytin yangın söndürme çalışmalarına, vatandaşlar da bidonlarıyla ve kazma, kürekle destek verdi.

Yangın, şişeler'in yanı sıra manavgat'ın etiketler; Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangında binlerce ağaç kül olurken hayvanlar da telef mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangın hala devam ediyor. Manavgat'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Köylünün hayvanlara nolur gitmeyin yakarışları yürekleri dağladı. Şu ana kadar 5 mahalle tahliye edilirken, bir mahalle neredeyse tamamen yok oldu. Antalya'nın manavgat ilçesindeki şüpheli yangın ağaçları hayvanları oksijenimizi kaybetmemize neden oldu. Manavgat'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ilçenin birçok mahallesinde etkili olmaya devam ediyor. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Manavgat'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 1000'da yangın çıktı manavgat yangın. Köylünün hayvanlara nolur gitmeyin yakarışları yürekleri dağladı.

Posting Komentar

0 Komentar